Mijn rapport

Onze leerkrachten volgen elke dag in de klas of je op de goede weg bent. Daarnaast willen jij en je ouders natuurlijk ook weten hoe ver je staat. We geven daar zo veel en zo vlug mogelijk informatie over, bijvoorbeeld via Smartschool, een platform waar jij en je ouders alle info over de school kunnen opvragen.

Een aantal keer per schooljaar bundelen we je resultaten in een rapport. Misschien vind je het eng om een rapport te krijgen? Onze school kijkt er anders naar. Voor ons is het rapport een stand van zaken, waarin we je kunnen laten zien waar je goed scoort en waar minder goed. Niet om je te ontmoedigen maar vooral om je mee op weg te helpen om de minder goede resultaten te verbeteren.

Cijfers geven soms een verkeerd beeld: het kan gebeuren dat je de leerstof prima begrijpt, maar dat je tegenslag had. Of het kan dat je nogal een laag cijfer hebt terwijl je leerkrachten weten dat je heel erg je best hebt gedaan. Daarom hechten we evenveel belang aan de commentaren op je rapport dan aan de cijfers. Hier vind je vaak ook tips van je leerkrachten die je de rest van het schooljaar kunnen helpen.