Workshop striptekenen

Workshop striptekenen

Wil je meer te weten komen over striptekenen en ben je 13 jaar of ouder? Wil je wel eens ontdekken hoe het er aan toegaat in PubArt of teken je gewoon heel graag? Wil je kijken of jij de geknipte leerling voor de studierichting Publiciteit-Etalage bent? Schrijf je dan snel in voor onze gratis workshop striptekenen onder begeleiding van de … Read More

Opendeurdag

Breng nadien ook een bezoekje aan de campus KTA2 (aan de overkant) waar je onze leerlingen aan het werk ziet.

Stage 7 Publiciteit en illustratie

Een beroep leren is onlosmakelijk verbonden met praktijkervaring opdoen. Eenmaal per week op stage in een leerrijke omgeving met vakkundige begeleiding, dat is wat onze leerlingen hebben mogen ervaren de voorbije periode. Een welgemeende dank aan al de stageplaatsen voor hun inzet en medewerking.  

KTA2 meets Kamsa

Wanneer twee topscholen elkaar ontmoeten, gebeuren er mooie dingen. De ondernemers van 5 verkoop uit Kamsa Aarschot deden een beroep op het ontwerperstalent van 5 publiciteit van KTA2 in Diest. Zo kwamen ze tot het ontwerpen van een affiche voor het festival Stressfactor. Leerlingen blij en hun leerkrachten bijgevolg ook. Deze vlotte samenwerking is nog maar het begin. Weldra duiken … Read More

Proud to present… SaLounge!

De leerlingen van 6 HZ en 7 HS stellen u met trots hun uitdaging van dit schooljaar voor. Hun bruisende leeronderneming ‘SaLounge’ waarin vakkennis samensmelt met praktijkervaring.

Biennale di Venezia

Biennale di Venezia

De Biennale di Venezia is een toonaangevende internationale kunstmanifestatie die sinds 1895 tweejaarlijks in Venetië wordt gehouden. Dit kan onze richting Beeldende kunsten natuurlijk niet aan zich laten voorbij gaan.

Open Doedag woensdag 20 mei 2015

Onder het motto “kijken, beleven en doen” kon je in verschillende workshops kennismaken met onze scholen en al onze studierichtingen. De leerkrachten stonden klaar om vragen van iedereen te beantwoorden. In de namiddag werd er volop ingeschreven! Welkom aan alle nieuwe leerlingen!